Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

http://investycii.org

Четвер, 21 червня 2012, 16:57

Укрзалізниця разом з компанією SKODA виготовлятимуть електровози

Державна адміністрація залізничного транспорту України спільно з компанією Skoda планує розпочати виготовлення електровозів подвійного живлення (двосистемних електровозів). Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

 

«Сьогодні доопрацьовуються умови, і, думаю, уже на початку липня з компанією Skoda планується підписання договору про поставку тридцяти електровозів подвійного живлення. У планах компанії перспективи створення спільного підприємства на базі Запорізького електровозоремонтного заводу. Буде зведений новий складальний цех, у якому і збиратимуться електровози. Крім нового устаткування використовуватиметься і існуюче на Запорізькому електровозоремонтному заводі. Також буде задіяний унікальний лазерний комплекс для різання листового металу Bystronic і листозгинальний прес Hammerle», - розповів перший заступник Генерального директора Укрзалізниці Микола Сергієнко.

Він відзначив, що при виготовленні електровозів широко використовуватимуться українські комплектуючі. «З чеською стороною ми узгодили цифру в 60%. Можливо, у перспективі ми доведемо її до 70%», - додав Микола Сергієнко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.