Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

«Львівтеплоенерго» регулює подачу тепла

www.varianty.net

Четвер, 5 березня 2015, 10:25

Вдень у Львові вимикатимуть опалення

«Львівтеплоенерго» регулює подачу тепла

Через сприятливі погодні умови «Львівтеплоенерго» буде припиняти подачу тепла споживачам.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря і регулюємо температуру подачі теплоносія відповідно до погодних умов. Однак, хочеться з акцентувати на тому, що більша частини наших споживачів, близько 80%, мають теплові лічильники на будинку. Наявність вузла обліку теплової енергії дає можливість мешканцям даного будинку самим регулювати температуру теплоносія у своєму будинку», – наголосили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

За представників підприємства, у Шевченківському районі Львова подачу тепла мешканцям забезпечує ТЦ «Північна», яка розміщена біля села Муроване. Хвиля подачі теплоносія від ТЦ «Північної» до будинків триває, в середньому, 4 години. Відтак, коли на ТЦ «Північна» понизять температуру, то мешканці в квартирах зможуть відчути зміни лише через 4 години.

«Регулювання температури тепла безпосередньо в будинку є ефективнішим і швидшим», – заявляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

 «Львівтеплоенерго» обслуговує 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків.

Нагадаємо, вчора на засідання Міненерговугілля було рекомендовано обласним адміністраціям припиняти постачання теплоносіїв при температурі більше 8 градусів та запропоновано скоротити опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.