Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська ОДА

www.gazeta.lviv.ua

Четвер, 5 березня 2015, 16:12

Все більше молоді хоче спробувати себе у владі

Львівська ОДА

Взяти участь у програмі «Реалізуй себе у владі», яку ініціювала Львівська ОДА, зголосилося 108 молодих людей, з них 94 – уже навчаються.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Найбільшою популярністю користуються такі структурні підрозділи обладміністрації, як: департамент міжнародного співробітництва та туризму, де навчаються 14 осіб; департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості – 13 осіб; департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю – 12 людей; департамент освіти і науки – 9 осіб та департамент екології та природних ресурсів – 8 осіб.

Навчання триватиме впродовж 2 місяців у формі повного робочого дня (з 09:00 до 18:00 год.), неповного робочого дня (з 09:00 до 13:00 год. чи з 14:00 до 18:00 год. на вибір) або ж робота за домовленістю з керівником структурного підрозділу Львівської облдержадміністрації (від 10 годин на тиждень).

Мета проекту «Реалізуй себе у владі» – формування кадрового потенціалу для органів виконавчої влади за рахунок ініціативних, обдарованих та кваліфікованих фахівців та омолодження кадрового резерву, а також сприяння прозорості діяльності Львівської облдержадміністрації.

Нагадаємо, що кращих осіб, які пройшли навчання, зараховуватимуть до кадрового резерву для державної служби у структурних підрозділах Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.