Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Керівник хотів здати в оренду приміщення свого ЛКП

byhgalter.com

Четвер, 5 березня 2015, 17:10

Керівник ЛКП одержав 8,2 тис грн за незаконну оренду

Керівник хотів здати в оренду приміщення свого ЛКП

Львівські поравоохоронці викрили керівника одного з комунальних підприємств міста, який незаконно намагався здати в оренду приміщення комунальної власності.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС України у Львівській області.

Зловмисника викрили працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури Залізничного району. Чоловік одержав 8,2 тис. грн за сприяння в наданні оренди нежитлових приміщень, які перебувають на балансі підпорядкованого йому ЛКП для облаштування складу. 

Матеріали кримінального провадження відкритого за ознаками правопорушення, передбаченого за ч.1 с.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 тис до 1,5 тис неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян  або арешт на строк від  трьох  до  шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи  займатися  певною діяльністю на строк  до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.