Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Котигорошко

ovc.lviv.ua

Четвер, 5 березня 2015, 18:41

«Котигорошко» допоможе українським військовим в зоні АТО

Котигорошко

Юні трускавчани вирішили долучитися до захисту Вітчизни і подарувати десантникам автомобіль «Котигорошко» для виконання бойових завдань в межах Антитерористичної операції.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У курортному Трускавці, що на Львівщині  учні однієї з середніх загальноосвітніх шкіл внесли свій посильний вклад у перемогу над банд формуваннями, що отаборилися в деяких східних районах Донбасу.

Впродовж останніх двох місяців частину коштів на потужний позашляховик їм вдалося зібрати самостійно, а решту додали небайдужі городяни.

Машину назвали «Котигорошко», адже це український герой, який перемагає усіх недругів.

Аби машина не підвела в зоні АТО було проведене технічне обслуговування та підготовка. Передавали автомобіль урочисто в школі. Перед цим діти усіх класів самостійно розфарбували позашляховик у «камуфляж».

Приймати авто приїхав учасник АТО, захисник Донецького аеропорту майор Віталій Мульський.

До речі, офіцер – випускник цього навчального закладу. За його словами, тут навіть за радянських часів виховували українських патріотів. Саме це і вплинуло на вибір професії.

Десантник був гордим за свою школу та підростаюче у ній майбутнє покоління та висловив впевненість, що з такою підтримкою Український народ обов’язково переможе.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.