Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Небесна Сотня

vk.com

Середа, 11 березня 2015, 09:49

Ще 2 родини героїв Небесної Сотні отримали земельні ділянки

Небесна Сотня

Головне управління Держземагентства у Львівській області у передало у власність родинам героїв Небесної Сотні земельні ділянки.  

Про це повідомила прес-служба Державного агентства земельних ресурсів України.

Родина героя Небесної сотні Івана Бльока, який загинув на Майдані 20 лютого 2014 року, отримала земельну ділянку для індивідуального садівництва площею 0,1 га, яка розташована за межами Семенівської сільської ради Пустомитівського району.

Ще одну ділянку для ведення особистого селянського господарства передано у власність члену родини героя Небесної сотні Романа Сеника, який помер 25 січня 2014 року від поранення, отриманого на Майдані. Площа ділянки, що знаходиться за адміністративними межами Наконечнянської сільської ради Яворівського району, – 0,25 гектара.

Усього до територіальних органів Держземагентства подано 67 заяв громадян – членів родин героїв Небесної сотні на отримання ділянок у порядку безоплатної приватизації. У позачерговому порядку вже оформлено право власності на 22 ділянки загальною площею 14,8 гектара.

Найбільше ділянок було відведено у Львівській (8) та Рівненській (4) області.

Першочергове право на отримання ділянок мають 168 членів родин загиблих героїв Небесної сотні, які для отримання землі можуть звернутися до територіальних органів Держземагентства за місцем реєстрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.