Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Внутрішній дворик у Львові

tvoemisto.tv

Середа, 11 березня 2015, 10:49

Міськрада планує впорядкувати 4 внутрішні двори

Внутрішній дворик у Львові

Цього року міськрада впорядкує внутрішні двори на вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3, Кониського, 3-5, вул.Мулярській, 7 та на вул.Газовій, 6.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Зараз триває робота над проектною документацією. Ремонтні роботи розпочнуться влітку цього року.Основна умова участі у Програмі сприяння благоустрою внутрішніх дворів – згода мешканців фінансово долучитися до відновлення свого внутрішнього подвір’я" - зазначила начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко.

Фінансування відновлення дворів здійснюється за такою схемою: GIZ – 90%, мешканці – 10%, але не більше, ніж по 1 тис. грн з квартири.

Програма сприяння благоустрою внутрішніх дворів проводиться у рамках спільного українсько-німецького проекту Львівської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

У 2014 році було проведено роботи з впорядкування внутрішніх дворів будинків на вул. Наливайка, 17, вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.