Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівські маршрутки

www.varianty.net

Середа, 11 березня 2015, 13:51

Прокуратура перевірить законність обмеження проїзду пільговиків

Львівські маршрутки

Виконавчий комітет ЛМР тимчасово обмежив проїзд у транспорті пільговикам, відтак прокуратура області перевірить законність такого рішення.

Про це повідомляє "Дивись.info".

Прокуратура міста Львова скерувала запит до Львівської міської ради з вимогою надати копію підписаного рішення виконавчого комітету, яким було обмежено право пільговиків безкоштовно користуватися автотранспортом в години пік, та інформацію щодо нього.

Нагадаємо, 10 березня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про тимчасове встановлення часу дії посвідчень пільгових категорій пасажирів у міському автотранспорті». Відтак з 11 березня пільговим посвідченням у маршрутках можна користуватися лише з 10:00 до 16:00 год.

Сьогодні Асоціація перевізників Львівщини звернулася до всіх керівників автотранспортних підприємств, які обслуговують міські маршрути з проханням не поширювати дію рішення виконавчого комітету ЛМР на дві катерогії громадян: інваліди по зору із особою, що супроводжує; діти з багатодітних малозабезпечених сімей при наявності документів, що підтверджують право на пільгу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.