Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

www.volynnews.com

П'ятниця, 22 червня 2012, 10:43

На колії Львівської залізниці смертельно травмовано жінку

Сьогодні, 22 червня, на Львівській станції Підзамче смертельно травмовано невідому жінку. Повідомляє прес-служба УМВС України на Львівській залізниці.

У Львові на станції Підзамче пасажирським поїздом №136 сполученням Чернівці – Одеса було смертельно травмовано невідому жінку віком 60 – 65 років. Даний труп з травмами характерними для залізничного транспорту направлено морг міста Львова.

Також, на переїзді перегону Братківці – Тарновиця, який не охоронявся, тепловозом було здійснене термінове гальмування по причині знаходження на переїзді автомобіля ВАЗ 2101.

Внаслідок події відбулось зіткнення автомобіля з локомотивом. Правоохоронцями на місці події було встановлено, що на момент ДТП автомобіль був під куруванням 57-річного мешканця Івано-Франківської області. Причиною ДТП стало те, що водій автомобіля намагався проїхати переїзд на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок події потерпілих немає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.