Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квартирна крадіжка

news.rambler.ru

Четвер, 12 березня 2015, 16:02

На Самбірщині викрили квартирного злодія

квартирна крадіжка

Самбірскі правоохоронці викрили зловмисника, який проникав у помешкання та викрадав гроші.   

Про це повідомляє ГУ МВС України у Львівській області.

До Самбірського міського відділу міліції, у лютому, надійшло два повідомлення від громадян про те, що їхні помешкання обікрали. Загальна сума викрадених коштів становить близько 100 тисяч гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники Самбірського МВ міліції, 3 березня, встановили особу чоловіка, причетного до скоєння цих крадіжок.

Ним виявився 34-річний мешканець міста Львова. «Зловмисник «працював» за наступною схемою: знайомився на вулиці з дитиною, представлявся знайомим батьків та під приводом того, що йому потрібно залишити батькам дитини записку, заходив у квартиру та просив принести йому папір чи ручку.

Доки дитина відволікалась на пошуки паперу та ручки, зловмисник обкрадав помешкання та втікав», - розповів начальник Самбірського міського відділу міліції майор міліції Василь Черепущак.

Таким чином, 34-річний підозрюваний обікрав дві квартири, заволодівши при цьому грошима у сумі близько 100 тисяч гривень. За фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.