Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

president.gov.ua

П'ятниця, 13 березня 2015, 09:54

Порошенко підписав указ щодо лікування бійців АТО

Петро Порошенко

В Україні буде створена матеріально-технічна база для лікування військових.

Про це повідомила прес-служба Президента україни.

Петро Порошенко увів у дію рішення РНБО «Про заходи щодо створення належної матеріально-технічної бази для лікування, реабілітації та оздоровлення військовослужбовців та інших осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, а також учасників бойових дій та інвалідів війни».

Відтак, уряд має визначити заклади та установи, які можуть бути використані для лікування, реабілітації та оздоровлення військовослужбовців, які постраждали під час проведення  АТО, а також інших учасників бойових дій та інвалідів війни.

Також Кабмін повинен провести інвентаризацію майна громадських об’єднань колишнього Союзу PCP, яке перебувало на території України, та визначити можливість його використання для лікування, реабілітації та оздоровлення бійців АТО.

Генпрокуратура має провести перевірку майна курортних установ, санаторіїв, будинків відпочинку, переданого Українській республіканській Раді профспілок, та у разі виявлення фактів протиправного відчуження такого майна вжити необхідних заходів щодо представництва інтересів держави в суді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.