Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівські маршрутки

expres.ua

П'ятниця, 13 березня 2015, 16:26

Пільговики видзвонюють львівських перевізників

Львівські маршрутки

На "гарячу лінію" Асоціації перевізників Львівщини масово приходять дзвінки щодо нових правил перевезення пільговиків.

Про це повідомила прес-служба Асоціації перевізників Львівщини.

"Дзвінків 11 березня було, приблизно, 20 протягом дня. Лише два з них стосувалися хамської поведінки водіїв, інші – різні питання щодо рішення виконкому Львівської міської ради про обмеження для пільговиків", - наголошується у повідомленні.

Найбільше людей цікавить чи усі категорії пільговиків потрапляють під рішення виконкому; на якій підставі виконком прийняв рішення про обмеження та чи обов'язвово пільговики мають платити зранку і ввечері.

"Із повагою ставлячись до пільговиків, все ж перевізники вважають, що їм мала б надавати адресну допомогу держава, таким чином знявши усі конфлікти. Знову ж таки, число пільговиків на багатьох маршрутах сягає просто-таки критичної межі", - ідеться у повідомленні Асоціації перевізників Львівщини.

Голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка у зверненні до керівників автотранспортних підприємств просив не поширювати дію рішення виконкому міськради на інвалідів зору із особою, що супроводжує; дітей з багатодітних малозабезпечених сімей при наявності документів, що підтверджують право на пільгу.

Нагадаємо, з 11 березня пільговим посвідченням у маршрутках можна користуватися лише з 10:00 до 16:00 год.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.