олександр ковальчук,  16 березня 2015

Молитвами Хресної ходи

Молитовна Хресна хода

Хресна хода вулицями Львова від Михаїла до Юра.

Багатотисячний натовп хресної ходи у Львові вже традиційно та календарно намагається допомогти Ісусу Христу у Його неймовірно важких та нелюдських стражданнях заради героїчного спасіння усього людства.

Хресна хода молитовно об'єднує Небо та Землю, місто та село.

Хресна хода молитовно об'єднує навіть вчорашніх ворогів та опонентів у поглядах на пам'ятник Шептицькому та скверик навколо нього.

Представники УГЦК, УКУ, а також міський голова Львова та його хіпстери, скорботно несуть свій нелегкий тягар і навіть не згадують про чвари та хайп.

Хресна хода молитовно об'єднує навіть ще позавчора пересварених викладачів та студентів УКУ після нещодавнього гей-скандалу у його богомільних стінах, що так сумують за твердою рукою хоч якогось контролю у тому бедламі.

Хресна хода молитовно об'єднує усіх та кожного. Малих і старих. Дівчаток та хлопчиків. Чоловіків, їх дружин та особливо, усіх інших жінок.

Міський голова Львова Андрій Садовий, традиційно підставивши плечі своїх підлеглих під важкий хрест Ісуса Христа (керівник Управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрія Шевціва аж увійшов у молитовний транс від тієї ваготи), гордо несе свій березовий хрест десь за горизонт і є щось у тому носінні від тимчасового прозріння та чудесного спасіння Геші Козодоєва на безлюдному острові.

Усі вони ідуть, мовчать, інколи сваряться, інколи ображаються, згодом прощають, але ідуть, ідуть та ідуть і дещо з цього можна побачити ось на цих відео.



Усе інше, а також дещо більше можна переглянути на цих фотографіях.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.