Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кошти

firtka.if.ua

Вівторок, 17 березня 2015, 10:53

Посадовці Трускавця та Східниці зловживають службовим становищем

кошти

Прокуратура Львівщини встановила випадки несплати забудовниками пайової участі у створенні інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Східниці та Трускавця. 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Як зазначають у прокуратурі, вказане стало можливим унаслідок зловживання службовим становищем посадових осіб управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міської ради, які в порушення вимог чинного законодавства не уклали договори про пайову участь у розвитку інфраструктури населеного пункту із забудовниками 9 об'єктів нерухомості до моменту їх введення в експлуатацію.

Внаслідок цього місцевий бюджет недоотримав доходів на загальну суму більше мільйона гривень. Аналогічні порушення виявлено в діяльності Східницької селищної ради, де зловживання службовим становищем посадовців призвело до ненадходження до місцевого бюджету коштів у понад мільйон гривень.

За вказаними фактами прокуратурою Львівської області розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.364 КК України ( зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Подальше досудове розслідування, за процесуального керівництва прокуратури області, проводитиметься слідчими ГУ МВС України у Львівській області. Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.