Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

порошенко коломойський

antikor.com.ua

П'ятниця, 20 березня 2015, 21:21

Порошенко мав можливість звільнити Коломойського ще в червні, – депутат

порошенко коломойський

Кабінет міністрів ще 20 червня звертався до президента Порошенка з пропозицію про звільнення ряду голів обласних адміністрацій, в тому числі й Ігора Коломойського, у зв’язку із закінченням строку повноважень.

Про це у соціальній мережі Facebook повідомив Олександр Сочка. 

"У ФБ точиться гаряча дискусія як повинні відреагувати Порошенко і Яценюк на вчорашні випади Коломойського проти журналістів і з приводу того, чи має Ігор Валерійович піти у відставку. Маємо цікаві документи, що ще 20 червня 2014 року Кабінет міністрів за підписом Арсенія Яценюка вніс пропозицію на ім’я президента Петра Порошенка про звільнення ряду губернаторів у зв’язку із закінченням строку повноважень. В тому числі серед прізвищ чиновників був і Ігор Коломойський", – написав він.

Нагадаємо, президент Порошенко заявив, що на главу Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського буде накладене стягнення за образу журналіста.

19 березня Верховна Рада ухвалила поправки в закон про акціонерні товариства, які позбавлять Ігора Коломойського контролю над "Укрнафтою".

Крім того від виконання обов'язків був відсторонений і глава правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко, який є також ставлеником Коломойського.

Після цього Коломойський ввечері приїхав із групою молодиків в "Укртранснафту", заблокував вхід до неї і проводив "переговори" з міністром Демчишиним та в. о. керівника компанії.

У ході розмови Коломойський заявив, що у нього у Києві є дві тисячі бійців, які готові захищати від захоплення "його підприємства".

Коломойський заявив, що Юрій Мірошник, який з 19 березня тимчасово виконує обов'язки голови правління "Укртранснафти", "сам себе призначив".

20 березня Коломойський заявив про досягнуті домовленості із президентом і прем'єром із приводу "Укртранснафти".

                              

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.