Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олексій Олійнічук

Понеділок, 23 березня 2015, 13:04

Львівську пивоварню очолив новий директор

Олексій Олійнічук

Головний пивовар компанії Carlsberg Ukraine Олексій Олійнічук став директором Львівської пивоварні.

Про це повідомила прес-служба Львівської пивоварні.

«Я радий очолити найстарішу пивоварню в Україні, якій цього року виповнюється легендарних 300 років. Поєднання кращих традицій пивоваріння та сучасних технологій виробництва дозволяє підприємству протягом багатьох років випускати пиво високої якості, яке завойовує визнання не тільки споживачів, але й авторитетних дегустаторів.

Сьогодні основне завдання нашої команди – продовжувати славну історію Львівської пивоварні, удосконалюватися у всіх технологічних процесах і, звичайно, радувати шанувальників пива новими запусками», – розповідає директор Львівської пивоварні Олексій Олійнічук.

Нагадаємо, у компанії Carlsberg Ukraine Олексій Олійнічук працює з 2003 року.

Під його керівництвом було розроблено та запущено ряд нових сортів напоїв, серед яких – відновлення виробництва пива «Жигулівське Запорізького Розливу», запуск крафтової лінійки «Robert Doms Богемський» та «Robert Doms Віденський», початок виробництва ТМ «Балтика Розливне» із використанням спеціальної рецептури, а також лінійки солодких безалкогольних напоїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.