Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Чечотка

guoz.lviv.ua

Понеділок, 23 березня 2015, 13:46

На Львівщині незадоволені якістю надання медичної допомоги

Богдан Чечотка

У Львові підвели підсумки роботи медичної галузі області.

Про це повідомила прес-служба департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА.

За словами заступника директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ірини Микичак, значна частина населення області незадоволене якістю надання медичної допомоги у медичних закладах. 

Також серед проблемних питань медичної галузі області залишається недостатнє фінансування медикаментозного лікування пацієнтів, високі показники смертності немовлят та один з найвищих в Україні рівень первинної інвалідності населення.

Здобутком Львівщини є показник смертності населення – один з найнижчих в Україні.

Як повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Богдан Чечотка, основними завданнями медичної галузі є ефективне використання ліжкової мережі, забезпечення доступної меддопомоги на догоспітальному етапі та організація медичного забезпечення підрозділів збройних сил в зоні АТО, взаємодія з волонтерськими організаціями.

«Медики Львівщини  вже не один рік працюють у напрямку реформування медичної галузі. Є певні добрі напрацювання. Однак, зараз настав час  не косметичних процедур, а серйозних хірургічних  втручань для покращення роботи усіх медичних закладів області», - зазначив Богдан Чечотка.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.