Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

верховна рада нардний фронт

podrobnosti.ua

Вівторок, 24 березня 2015, 17:41

Народний фронт закликав політичні сили не розхитувати ситуацію у середині країни

верховна рада нардний фронт

Парламентська фракція Народного фронту заявляє про зростаючий рівень деструктивного популізму у заявах політиків, в яких нібито критикуються дії уряду, а насправді  - співзвучні з риторикою Кремля.   

Про це йдеться у заяві фракції "Народний фронт". 

"Голова комітету Держдуми Російської Федерації з міжнародних справ Олексій Пушков висловив “мрію” політичного керівництва Росії про те, що прем’єр-міністру Арсенію Яценюку «варто втікати з країни».

Ще раніше, нагадаємо, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявляв про невдоволення як самим фактом формування партії «Народний фронт», так і діяльністю керівника українського Уряду, називаючи інші політичні сили в Україні, як прийнятні для Росії", - йдеться у заяві. 

У «Народного фронту» не було і немає жодних ілюзій з приводу того, що путінська Росія змириться з тим, що саме представники цієї партії у найкритичніший час взяли на себе політичну відповідальність за захист країни і змогли зупинити агресивні плани Кремля, що уряду Яценюка вдалося подолати тотальну залежність України від російських енергоносіїв, - наголошено у заяві.  

Народний фронт свідомий того, що попри відносне перемир’я на фронті, "Росія продовжує здійснювати підривну діяльність у середині України, сподіваючись у результаті внутрішніх політичних воєн і дестабілізації знову колонізувати Україну без додаткових військових надзусиль".

Саме під цим кутом зору партія і фракція «Народного фронту» розцінює останню заяву кількох народних депутатів вимогою до Голови Верховної Ради України скликати позачергове засідання парламенту з метою публічної екзекуції уряду за абсурдними звинуваченнями одного з чиновників, щодо зловживань якого Кабінет міністрів ініціював службове розслідування.

"Це той самий Микола Гордієнко, який, щойно його було відсторонено Арсенієм Яценюком  з посади голови Держфінінспекції України, під загрозою кримінальної справи розпочав кампанію “корупційних звинувачень” під керівництвом деяких політичних сил", - уточнюється у заяві.

На основі цих звинувачень без фактів сьогодні розгортається масована атака на Кабінет міністрів за підтримки окремих політичних сил у середині українського парламенту та за медійної підтримки окремих олігархічних груп. У прагненні розхитати ситуацію висовуються вимоги щодо створення Тимчасової слідчої комісії та навіть відсторонення від посади прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, що, очевидно, приведе до дестабілізації роботи виконавчої вертикалі влади у складних соціально-економічних умовах і загрози відновлення активних бойових дій на фронті. 

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк публічно звернувся до Генеральної прокуратури із вимогою розслідувати інформацію Гордієнка. 

Фракція Народного фронту вимагає від ГПУ на найближчому засіданні Верховної Ради прозвітувати про результати розслідування і поставити крапку в цій інформаційній кампанії проти українського Уряду.

Фронтовики  також звернулись до народних депутатів і фракцій, що входять у коаліційну більшість, із закликом не розхитувати ситуацію у середині країни, оскільки внутрішньополітичні війни та політичні кризи в умовах війни становлять небезпеку самому існуванню держави. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.