Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

П'ятниця, 22 червня 2012, 14:57

УЄФА відновлюватиме проспект Свободи у Львові

Територію проспекту Свободи, де зараз знаходиться львівська фан-зона, відновлюватимуть за кошти УЄФА, - повідомили в департаменті Євро-2012 Львівської міськради.

«Як тільки закінчаться всі події на фан-зоні, її почнуть демонтовувати. Це триватиме близько тижня. Експертна комісія зробить оцінку необхідних робіт і ці роботи фінансуватиме УЄФА. В бюджеті передбачено кошти на відновлення проспекту, при цьому остаточна сума і збитки будуть відомі після того, як фан-зону демонтують», - зазначив Олег Засадний.

Також він зазначив, що в комісію увійдуть представники управління комунальної власності, Галицької РА, комунальних підприємств, Львівської Політехніки, Оперного театру.

«Передбачена компенсація пересіювання газонів, перекладання пошкодженої плитки, оновлення пошкоджених меблів (лавки) та, залежно від потреб, інші роботи», - розповів Олег Засадний.

Нагадаємо, 7 червня офіційно відкрили фан-зону у Львові. Площа фан-зони становить 30 375 кв. м, місткість - 27 тис. осіб. У ній встановлено два екрани розміром 79 кв. м і 32 кв.м. На відкриття фан-зони 1 млн. євро виділила УЄФА, а 0,5 млн. євро - офіційні спонсори турніру.

Фан-зона працюватиме до 1 липня. Крім трансляції футбольних матчів, в ній проходять концерти українських та зарубіжних виконавців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.