Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

firtka.if.ua

П'ятниця, 22 червня 2012, 15:07

Протягом останніх двох днів на водоймах Львівщини потонуло 4 особи

За останні дві доби, 20 та 21 червня, на водоймах Львівщини потонуло 4 людини. Про це повідомляє прес-служба МНС України у Львівській області.

21 червня в м. Дрогобичі по вул. І. Франка під час купання в озері «Залісся» втопився гр. Ігор А., 1961 року народження, житель м. Дрогобича. Тіло втопленика вилучено з води друзями загиблого.

Того ж дня, поблизу с. Верчани Стрийського району під час купання в р. Стрий втопився Михайло М., 1960 року народження, житель м. Стрия. Тіло загиблого о 19:40 виявлено на відстані 500 м вниз по течії річки від місця купання та відпочиваючими вилучено з води.

Крім того, 20 червня о 10:50 надійшло повідомлення про те, що 19 червня близько 22:30 в місцевому ставку с. Зубра Пустомитівського району втопився 20-річний мешканець Львова. Силами працівників аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської ЦРВС тіло загиблого піднято на поверхню.

Цього ж дня о 22:00 трапився ще один трагічний випадок поблизу м. Белз Сокальського району. В річці Солокія місцеві мешканці виявили тіло 33-річного чоловіка. О 22:15 вони підняли тіло загиблого на поверхню.

Головне територіальне управління МНС України у Львівській області вкотре звертається до всіх краян: будьте обережні під час купання! Дотримуйтесь правил безпеки та не купайтеся у заборонених місцях та на водоймах, де відсутні рятувальні пости!

Нагадаємо, з початку червня це вже не перші трагічні випадки на водоймах Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.