Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

червоноградські гірники

lvug.com.ua

Середа, 25 березня 2015, 13:52

Львівські шахтарі чекають на результати з Києва

червоноградські гірники

Сьогодні гірники знову вийшли на площу Червонограда, щоб продовжити акцію протесту.

Про це повідомила прес-служба ДП "Львіввугілля".

Питання, яке піднімають шахтарі, – заборгованість з зарплати за січень-лютий 2015 року.

За словами технічного директора – першого заступника генерального директора ДП "Львіввугілля" Олега Акімова, голови шахтарських профспілок Олег Турчин та Михайло Шабля відбули до Києва, щоб на запрошення голови Львівської ОДА Олега Синютки взяти участь у зустрічі з Міністром енергетики та вугільної промисловості України Володимиром Демчишиним.

Також сьогодні в приміщенні Червоноградської міської ради відбулося засідання ініціативної групи акції протесту шахтарських колективів ДП "Львіввугілля", яка прийняла рішення до 1 квітня провести відвантаження вугілля в кількості 2 тисячі тонн.

Щодня о 9.00 год на площі Червонограда всі чотири зміни гірників проходитимуть табельний облік. А о 9.00 год та 14.00 год – збиратимуться для отримання інформації щодо подальших дій.

Нагадаємо, львівські шахтарі погрожують перекрити трасу Львів - Рава-Руська, якщо питання з заборгованості по зарплаті не буде вирішено у найближний термін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.