Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Зона АТО

житло для учасників АТО

Середа, 25 березня 2015, 14:17

363 учасників АТО – на квартирному обліку у Львові

Зона АТО

Сьогодні на квартирному обліку перебувають 363 учасника АТО та 19 сімей загиблих учасників АТО – мешканців Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Також сьогодні прийнято 110 звернень учасників АТО та 1 звернення сім’ї загиблого учасника АТО про зарахування на квартирний облік у Львівській міській раді.

"Учасники АТО і сім’ї загиблих продовжують подавати документи для зарахування на квартирний облік. На квартирному обліку перебуває 363 сім’ї і 19 сімей загиблих учасників АТО. У нас подано ще 111 документів на громадську комісію, яка має відбутися найближчим часом.

Ті, хто прописаний в іншому населеному пункті, ніяк не зможуть у Львові стати на облік. Можливо лише розглядати їхнє питання в тому випадку, якщо вони будуть змінювати місце реєстрації за місцем проживання у Львові. Бо багато з них проживало у Львові, але ніколи не ставили собі за мету тут зареєструватися", – розповідає начальник відділу зарахування на облік, обліку і закріплення житла та відселення Львівської міської ради Галина Мазур.

Для того, щоб встати на облік, потрібно подати в управління житлового господарства мерії заяву, довідку з місця проживання про склад сім’ї та реєстрацію за останні 5 років, акт обстеження житлових умов, копії свідоцтва про право власності та технічного паспорта (у випадку проживання у приватизованій квартирі), довідки з місця праці дорослих членів сім’ї, копії документів, які підтверджують родинні відносини, копії документів, які підтверджують право на пільги (при необхідності), паспорти усіх повнолітніх, зареєстрованих у квартирі, копії ідентифікаційних кодів та інформація, яка підтверджує перебування особи в зоні проведення АТО.

Інколи до заяви додаються також медичний висновок, довідка про невідповідність житлового приміщення встановленим санітарним і технічним вимогам. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.