Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Стецьків

Четвер, 26 березня 2015, 15:56

Галицькі сепаратисти та комуністи – п'ята колона Кремля в Україні

Тарас Стецьків

Експерти проаналізували хто належить до п'ятої колони Кремля в Україні.

Про це стало відомо сьогодні, 26 березня, під час інтернет-відеомосту між Львовом та Одесою "П'ята колона Кремля у Львові і в Одесі: як їх виявити і нейтралізувати?".

"П`ята колона - це сила, яка розхитує зсередини, в тилу. Вони бувають в явному і не явному вигляді. Існують і фактори скритої колони", - розповідає директор з розвитку Центру політико-правових реформ Тарас Стецьків.

Ведучий Львівського прес-клубу Роман Шостак повідомив, що було проведено опитування десяти експертів. Його результати показали, що існує шість категорій громадян, котрі належать до п'ятої колони Кремля в Україні: екс-регіонали та комуністи, малоосвічені громадяни, "Український вибір", агенти спецслужб Російської Федерації, галицькі сепаратисти, провокатори та спровоковані. 

"Вважаю, що п'яту колону спровокувало жахливе хабарництво в урядових структурах", –  прокоментував результати експертного опитування Тарас Стецьків.

«Роль п’ятої колони на місцевих виборах восени спробують зіграти «Опозиційний блок», комуністи або партія на основі «Опозиційного блоку», яку вони створять… Настрої населення на Південному Сході України, якщо я правильно розумію соціологію, такі, що в містах на цій території вони можуть спробувати взяти реванш, відігратися», – зазначив Тарас Стецьків.

Стецьків наголосив, що основний месидж,  цих сил полягає в тому, що коли вони були при владі не було війни, долар був по 8 грн. На цьому вони спробують грати…".

Прізвища та організатори опитування не були названі. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.