Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

http://portal.lviv.ua

П'ятниця, 22 червня 2012, 16:22

Майже 5 млн. осіб перетнуло кордон України з 5 червня

Починаючи з 5 червня державний кордон України вже перетнуло 4,8 млн. осіб та понад 1,2 млн. транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

 

Для пропуску учасників та гостей футбольного чемпіонату визначені 32 основних та 20 додаткових пунктів пропуску, які найбільше задіяні на період проведення турніру. Всі пункти пропуску оснащені сучасними засобами контролю, які дозволяють здійснювати оформлення однієї особи до 20 секунд, а при наявності завчасних повідомлень про пасажирів до 10 секунд.

Під егідою агенції FRONTEX, яка відповідає за зовнішні кордони ЄС,  в аеропортах країн учасників чемпіонату, для допомоги у перевірці документів задіяні також і фахівці Держприкордонслужби України. Крім цього в Україні, в авіаційних пунктах пропуску міст, де відбувались матчі групового етапу залучались також і іноземні спостерігачі з Франції, Португалії, Нідерландів та Швеції. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.