Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Парк "Знесіння"

uk.wikipedia.org

П'ятниця, 27 березня 2015, 17:38

Завтра парк "Знесіння" очищатимуть від сміття

Парк "Знесіння"

У Львові працівники міськради прибиратимуть міські парки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Прибирання відбудеться у рамках загальноміської кампанії з благоустрою міста "З нами місто розквітає".

Регіональний ландшафтний парк "Знесіння" прибиратимуть апарат виконавчого комітету, департамент містобудування, управління екології та благоустрою, управління архітектури, управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин та управління державної реєстрації.

Парк "Високий Замок" – управління транспорту і зв'язку, управління інженерного господарства, юридичне управління, відділ у справах неповнолітніх.

Лісопарк "Зубра" чиститимуть департамент економічної політики, управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, управління економіки, управління "Дозвільний офіс".

Парк "Личаківський" прибиратимуть працівники управління освіти та управління охорони здоров'я.

Парк ім. Б.Хмельницького – управління культури і туризму, а парк ім. І.Франка  – організаційне управління та архівний відділ.

 Парк "Залізна Вода" чиститимуть управління комунальної власності та управління муніципальної дружини.

Парк "Горіховий Гай": департамент житлового господарства та інфраструктури, управління житлового господарства, управління капітального будівництва.

ППСПМЗДЗ "Стрийський парк": департамент фінансової політики, управління адміністрування місцевих та залучених фінансів, управління фінансів, управління контролю та аудиту.

Музей "Личаківський цвинтар" чиститимуть від сміття працівники управління охорони історичного середовища та департаменту розвитку.

Парк "Піскові озера" – департамент "Адміністрація міського голови", управління інформаційної політики та зовнішніх відносин, управління внутрішньої політики та управління "Секретаріат ради".

"Погулянку" виділили департаменту гуманітарної політики, управлінню молоді, сім'ї та спорту та управлінню соціального захисту.

Площу Ринок закріпили за адміністративно-господарським управлінням, а вул. Коперніка, 21а – за управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Також до проведення загальноміського прибирання залучені студенти, які проходять військове навчання в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.