Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Субота, 28 березня 2015, 11:32

П'ятеро людей загинули у ДТП у Бродівському районі

Сьогодні п'ятеро людей загинули у ДТП, що сталась на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Дуб’є, що у Бродівському районі Львівської області.  

Про це повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області. 

Водій автомобіля «Fiat Doblo», прямуючи у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху та влетів у споруду зупинки громадського транспорту.

У результаті ДТП загинули п’ятеро пасажирів автомобіля «Fiat», усі вони мешканці Бродівського району.

Водій та ще один пасажир цього авто отримали тілесні ушкодження.

Потерпілих госпіталізували до реанімаційного відділення Бродівської районної лікарні.

Служба автомобільних доріг у Львівській області нагадує, що у зв’язку з стрімким погіршенням погодних умов на території Західних областей України, зокрема на Львівщині, сьогодні видимість на дорогах різко погіршилась, що може призвести до створення аварійних ситуацій на дорозі.

Згідно даних Львівського регіонального центру з гідрометеоцентру, на 28-31 березня по всій території Львівської області збережетьсядощова погода, туман, вітер південно-східний 3-5 м/с.

Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв бути пильними на дорогах, дотримуватись усіх правил дорожнього руху. Вирушаючи в дорогу, переконатись у справності транспортного засобу, зокрема освітлювальних фар.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.