Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гроші

nslovo.com

Вівторок, 31 березня 2015, 17:43

На Львівщині заборгованості з зарплатою бюджетникам немає

гроші

Працівникам бюджетних установ зарплату за січень-лютий виплатили, а місцеві бюджети Львівщини за доходами виконані на 105%.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«У містах Бориславі та Самборі, а також у Кам’янка-Бузькому, Самбірському, Сколівському та Турківському районах частково невиплачено заробітну плату за першу половину березня. Ці обсяги погасять після отримання освітньої та медичної субвенцій із державного бюджету найближчим часом», - зазначив заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос.

Станом на сьогодні місцеві бюджети Львівської області виконані за доходами в середньому на 105,3% до планових завдань першого кварталу.

Зокрема, у Львові план виконано вже на 115,2%, у Пустомитівському районі – на 137,7%, Яворівському – 127,8%, Стрийському – 110,6%, Миколаївському – 107,5%, Жовківському – 107,3%.

Щоправда, міста Борислав, Самбор, Трускавець, а також Буський, Жидачівський, Перемишлянський, Самбірський і Турківський райони відстають в оподаткуванні та отриманні платежів у першому кварталі цього року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.