Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

3222.ua

Середа, 1 квітня 2015, 15:48

Учасники АТО отримають 120 земельних ділянок на Львівщині

земельна ділянка

Цього місяця бійцям АТО з Львівщини передадуть 120 земельних ділянок, наразі знайдено ще 470 потенційних наділів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«До нас звернулася Львівська міська рада щодо сприяння виділення земель учасникам АТО біля Львова, оскільки у місті вільні ділянки фактично відсутні. Наше управління проаналізувало 96 населених пунктів у 30-кілометровій зоні навколо Львова. За результатами аналізу, вже двадцять земельних ділянок мають отримати військовослужбовці на цьому тижні. Зокрема, у місті Пустомити − 12 ділянок, у селі Вовків − 5 ділянок та у селі Підгірне − 3 ділянки. Протягом квітня 120 ділянок також знайдуть своїх власників», - розповів начальник управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів Львівської ОДА Володимир Лаврін

За його словами, Львівська ОДА спільно  з районними адміністраціями продовжує пошук ще приблизно 800 ділянок для повного забезпечення землею учасників АТО зі Львова.

Наразі органи місцевого самоврядування завершують виготовлення та коригування містобудівної і землевпорядної документації. Це дозволить, після її затвердження, виділити усю необхідну кількість земельних ділянок учасникам АТО зі Львівщини.

На виготовлення необхідної містобудівної документації в обласному бюджеті передбачено 1,2 мільйона гривень, а в бюджеті Львова – 600 тисяч гривень на виготовлення землевпорядної документації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.