Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Аптека «Горицвіт» на вул. Руській

niceplace.com.ua

Четвер, 2 квітня 2015, 17:54

Завтра у Львові виселятимуть аптеку

Аптека «Горицвіт» на вул. Руській

Через завершення дії орендного договору 3 квітня аптеку «Горицвіт» примусово виселятимуть з приміщення львівської поліклініки.    

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра о 11.00 год. Галицький відділ державної виконавчої служби управління юстиції міськради буде проводити примусове звільнення та повернення комунальній 1 міській поліклініці Львова нежитлові приміщення, загальною площею 88,6 кв.м, що знаходяться на вул. Руська, 20.

У частині приміщення на вул. Руській, 20 у Львові розташований спортивний зал ДЮСШ «Галеон», який є на балансі Комунальної 1 міської поліклініки. У ньому проводять заняття із фехтування та гімнастики.

Частина приміщення до 2009 року перебувала в оренді ТзОВ «Горицвіт», але опісля договір оренди з управлінням комунальної власності не було продовжено, проте аптека відмовилася вивільняти приміщення.

Відповідно до рішення Вищого господарського суду, договір оренди на це приміщення у аптеки мав би закінчитися ще у березні 2014 року, але аптека працює й надалі.

Львівський апеляційний господарський суд було залишив рішення Господарського суду про звільнення ТзОВ «Горицвіт» нежитлових приміщень на вул. Руській, 20.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.