Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

vorobus.com

Понеділок, 6 квітня 2015, 09:59

Для польотів над Львовом необхідний дозвіл

Львів

У Львові впорядковують авіапростір – відтепер для польотів необхідно отримати дозвіл.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для виконання будь-яких польотів над містом необхідно отримати дозвіл у Центрі надання адміністративних послуг Львова. Для цього потрібно подати чіткий перелік документів, передбачений законодавством.

«У непростий для нашої країни час важливим питанням є безпека у місті. Саме тому ЦНАП  Львова, спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, розробив проект нової адміністративної послуги «Надання дозволу на виконання демонстрацій та інших польотів над територією Львова». Ця послуга буде винесена на затвердження виконавчому комітету львівської міської ради на найближче засідання», - повідомила начальник адміністративно-господарського управління львівської міськради Валентина Бартошик.

Для отримання цієї адміністративної послуги організація, яка хоче отримати дозвіл, повинна гарантувати дотримання заходів безпеки, забезпечення громадського порядку та несе відповідальність за нанесення шкоди життю, здоров’ю чи майну мешканців міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.