Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кордон Росії з Польщею

ipress.ua

Понеділок, 6 квітня 2015, 12:19

На кордоні Польщі з Росією постануть спостережні вежі

кордон Росії з Польщею

Польща розпочала захист своїх кордонів від можливого втручання Росії.

Про це повідомляє Укрінформ.

На кордоні з Калінінградською областю  Росії  Польща планує встановити до червня шість спостережних веж, висотою від 35 до 50 метрів. На них буде встановлено камери спостереження, що дасть можливість цілодобово спостерігати за кордоном.

"Зараз триває вибір і тестування відповідного обладнання для веж. Плануємо ввести в дію ці вежі до червня", - проінформувала речник Вармінсько-Мазурського відділу прикордонної служби РП Мірослава Алесандрович.

За її словами, інформація з камер спостереження в режимі он-лайн передаватиметься до так званих місцевих центрів спостереження у відділах прикордонної служби. Речниця також додала, що ці об’єкти не будуть замасковані і їх буде видно здалеку.

Встановлення веж спостереження коштуватиме понад 3,5 млн дол. і на 75% це буде профінансовано з фонду зовнішніх кордонів ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.