Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

http://stroj-blog.in

Понеділок, 25 червня 2012, 09:38

У Львові майже місяць в Франківському районі не буде гарячої води

З 2 до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» проводитиме гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід), відтак в Франківському районі не буде гарячої води, - повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 У зв’язку з гідравлікою, буде припинено подачу гарячої води мешканцям Франківського району (вулиці Наукова, Володимира Великого, Стрийська, Лазаренка, Сахарова, Єфремова та прилеглі до них вулиці), Сихівського району (вул. Енергетична, Карманського, кінець вул. Стрийської від вул. Хуторівка до автовокзалу) та вул. Тернопільська, Мишуги, Ярославенка, Угорська, Карбишева, Дністерська.

«У зв’язку з Євро 2012, а саме необхідністю забезпечення львів’ян та гостей міста гарячим водопостачання, час проведення гідравліки був розділений на дві частини. В кінці квітня було проведено гідравліку магістральних теплових мереж у Шевченківському, Сихівському та Личаківському районах. Завдяки злагодженій і понаднормовій роботі працівників підприємства, відновити подачу гарячої води у ці райони вдалося швидше встановлених термінів. Сподіваємося на успішне проведення гідравлічних випробувань тепломереж у Франківському районі також», - розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Зазначимо, гідравлічні випробування проводять з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також для перевірки щільності та механічної міцності магістральних теплових мереж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.