Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

tsn.ua

Понеділок, 6 квітня 2015, 18:03

Львівобленерго здійснить планові відключення

Львівобленерго

У квітні та травні ПАТ "Львівобленерго" здійснить планові відключення електропостачання в зв'язку із реконструкцією електромереж.

Про це повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго". 

ПАТ “Львівобленерго” здійснює реконструкцію, технічне переоснащення, ремонт електромереж для підвищення надійності послуг електропостачання. Для виконання робіт в електромережах необхідно провести організаційні та технічні заходи, щоб підготувати безпечні умови праці — здійснити планові відключення, - зазначено у повідомленні. 

Надаємо перелік вулиць, по яким будуть здійснюватись відключення:

20 квітня 2015 року з 08:00 до 17:00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у м. Львові: по вул. Зелена, 179-215 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №953

20-24 квітня 2015 року  буде тимчасово припинено послуги з електропостачання по вул. Шахтарська, Навроцького, Сливова, Угорська,21-27, 20-26 пр. Червоної Калини, 1-7, 2-12

21-22 квітня буде тимчасово припинено електропостачання по вул. Молодіжна, Катермака, Хмельницького, Шевченка, Калнишевського, Гагаріна, Мирна, Шашкевича, Довбуша, Стефаника, Забава, Декабристів, Звенигородська, Джерельна , Грушевського, Спортова, Ломоносова, Лугова, Сагайдачного, Корчевського.

03-04 травня буде тимчасово припинено електропостачання по вул. Бурштинова, Арктична, Ряснянська, Івасюка, Незалежності України, Селищна, Кліматична.

12-13 травня квітня буде тимчасово припинено електропостачання по вул. Лінкольна, Тичини, Льняна, Селянська.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.