Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. кн. Ольги

maxpark.com

Вівторок, 7 квітня 2015, 09:09

У Львові до травня ремонтуватимуть вул. кн. Ольги

вул. кн. Ольги

На вул. кн. Ольги покладуть новий шар асфальту та збудують дощову каналізацію.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами заступника голови Франківської районної адміністрації Ореста Тимчишина, наразі тривають роботи на ділянці від вул. Наукової до вул. Трускавецької.

«Зараз працівники підрядної організації «ШРБУ-65» будують там дощову каналізацію. Схоже на те, що при будівництві цієї вулиці так і не був покладений верхній шар асфальту. Ремонт цієї вулиці допоможе розвантажити вул. Наукову, вул. Тролейбусну, Стрийську. Тут буде влаштовано нове асфальтне покриття на всій ділянці дороги площею близько 6 тис. м.кв. Ремонт вулиці планують закінчити у травні», - розповів Орест Тимчишин.

Також готують до ремонту вул. Перемиську. Зокрема, тут розпочали демонтовувати бордюри. Ремонт триватиме близько одного місяця. Планується, що тротуари та проїзна частина будуть відновлені у плитці.

Нагадаємо, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Франківському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.