Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

початок вул. Б.Хмельницького

uk.wikipedia.org

Вівторок, 7 квітня 2015, 13:35

У Львові з 9 квітня змінено рух автобусів №9 та №25

початок вул. Б.Хмельницького

З 9 квітня на ремонт закривають частину вул. Б.Хмельницького – рух транспорту буде змінено.

Про це повідомила пресс-служба Львівської міської ради.

За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, на ремонт закривають частину вул. Б.Хмельницького на ділянці від вул. Волинської до вул. Я.Остряниці.

А орієнтовно через два тижні на ремонт закриють наступну ділянку вул. Б.Хмельницького на відтинку від вул. Я.Остряниці до вул. Гайдамацької.

За словами заступника начальника управління транспорту та зв'язку Львівської міськради Ігора Собенка, у зв’язку з ремонтними роботами буде внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №25. З 9 квітня автобуси цих маршрутів оминатимуть закриту ділянку дороги по пр. Чорновола та вул. Липинського.

Нагадаємо, 12 березня на ремонт закрили частину вул. Промислової на ділянці від вул. Волинської до вул. Б.Хмельницького. У зв’язку з ремонтними роботами трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Далі ремонтуватимуть вул. Хмельницького на ділянці від вул. Волинської до вул. Гайдамацької і вул. Гайдамацьку.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.