Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Вівторок, 7 квітня 2015, 14:44

Порошенко підписав указ про суспільне мовлення

Петро Порошенко

Президент Петро Порошенко взяв участь у презентації суспільного мовлення та підписав закон про суспільне телебачення та радіомовлення.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

«Це той закон, якого Україна чекала 23 роки. То у влади не вистачало волі, то майже завжди не було бажання цим займатися, бо влада завжди хотіла контролювати медіапростір і вважала, що ввести суспільне телебачення – це просто випустити джина з пляшки. Це – та ціна, яку влада має платити за демократію», – заявив Петро Порошенко.

Глава держави відзначив, що депутати, проголосувавши за цей закон, дали можливість відкрити нову сторінку свободи слова в Україні.

«Я вважаю себе дуже добре поінформованою людиною. І коли я дивлюсь телебачення, або слухаю радіо, або дивлюсь інтернет, я не можу сказати, що зі всім згоден. Інколи я вважаю, що і сюжети подаються не об’єктивно, і інформація не завжди точна. Але ми маємо звикати жити в цьому середовищі. Я гордий тим, що за багато місяців своєї президентської діяльності я ніколи нікому не подзвонив і не сказав, подобається мені чи ні той або інший сюжет», – сказав Петро Порошенко.

Нагадаємо, Петро Порошенко підписав закон, який забороняє показ російських серіалів та фільмів. Наразі Львівська обласна телерадіокомпанія розпочала адаптовувати для українських глядачів польські серіали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.