Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маршрутки

expres.ua

Середа, 8 квітня 2015, 09:18

Завтра у Львові обговорюватимуть тарифи на проїзд

маршрутки

Завтра у Львові пройдуть повторні громадські слухання щодо тарифу на перевезення у транспорті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 9 квітня,  о 17.00 год. у Личаківській районній адміністрації на вул. К. Левицького, 67 відбудуться повторні громадські слухання проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

Реєстрація учасників розпочнеться з 16.30 год. Для реєстрації необхідно пред’явити посвідчення особи: паспорт чи водійські права.

Нагадаємо, відповідні громадські слухання 2 квітня закінчились сутичкою між учасниками.

3 квітня на сайті Львівської міської ради було оприлюднено рішення виконавчого комітету №234 від 30 березня 2015 року «Про вирішення проблемних питань пасажирських перевезень у м. Львові». Міськрада ухвалила, що обмеження в часі у міських автобусах не поширюється на такі пільгові категорії пасажирів: діти з багатодітних сімей, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування; інваліди по зору; учасники бойових дій. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.