Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Щурі

reporter.zt.ua

Вівторок, 14 квітня 2015, 09:40

Завтра у Львові боротимуться з щурами

Щурі

Завтра у Львові розпочинається весняна суцільна одномоментна дератизація.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 15 квітня по 29 травня одночасно у всіх районах міста розпочнеться в один день розпочнеться суцільна одномоментна дератизація, що збільшить ефективність знищення щурів. 

Суцільна одномоментна дератизація проводиться 2 рази на рік, навесні та восени, що не дає можливості щурам масово розмножуватися і поширювати інфекційні хвороби.

Для її проведення використають харчову отруту, яка відноситься до слаботоксичних препаратів. Отрута має токсичну вибіркову дію на організм щурів, які гинуть впродовж 3-4 днів.

Нагадаємо, під час суцільної одномоментної дератизації проводиться знищення щурів у тих парках та скверах міста, з якими укладені угоди про надання одноразових послуг з дератизації.

У присутності представника комунального підприємства та мешканця будинку, отрута розкладаєтиметься у підвалах житлового будинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.