Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Вівторок, 14 квітня 2015, 17:05

Синютка поки що не планує висміяти Садового

Олег Синютка

Олег Синютка розповів, що не буде балотуватись в мери Львова, оскільки від Порошенка такого наказу наразі не надходило.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

На питання журналістів, чи не збирається Олег Синютка балотуватись в мери Львова, він надав промовисту відповідь:

"Знаєте, ніколи не кажи ніколи. По-перше, якби мені колись сказали, що я буду працювати головою Львівської обласної державної адміністрації, то я б засміявся. По-друге, своєї партії я не маю. По-третє, працювати у президентській вертикалі і діяти поза межами президентської вертикалі для мене є неприйнятним. Сьогодні я є представником президентської гілки влади і першочергово виконую дорученням Петра Порошенка. Питання участі у політичній компанії від президента не надходило".

За його словами, Президент України Петро Порошенко поставив перед ним просте і чітко сформульоване завдання: " Будь ласка, зроби так, щоби Львівщина відбулася, ти маєш на це кредит довіри і карт-бланш".

"Ви знаєте, насправді, наші люди є дуже мудрі, і у всьому прекрасно розбираються, якщо ти будеш працювати чесно і зможеш своєю роботою досягти результату, то ти матимеш підтримку від людей", – зазначив Олег Синютка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.