Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

http://ukr.obozrevatel.com

Понеділок, 25 червня 2012, 13:11

Від Львівщини до Мінрегіону України передано перелік 248 квартир доступного житла

Станом на сьогодні, до Мінрегіону України від Львівської області передано перелік 248 квартир на 11 об’єктах, що залученні до Програми щодо здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення громадян доступним житлом загальною площею 15,2 тис. кв. м. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Протягом останніх десяти днів додатково подано до Мінрегіону України і включено на розгляд Міжвідомчої комісії матеріали щодо 6 об’єктів на 69 квартир загальною площею 4,8 тис. кв. м, - зазначив заступник голови облдержадміністрації Володимир Губицький.

Крім того, він додав, що на підставі 163 листів, розісланих суб’єктам введення квартирного обліку від підприємств та організацій отримано пропозиції від 474 громадян, які виявили бажання взяти участь у програмі.

Серед проблемних питань реалізації цієї Програми, Володимир Губицький назвав низьку платоспроможність населення, яка  стримує розгортання програми в повному обсязі, зокрема з 388 громадян, які звернулись до банків, укладено договори про компенсацію відсоткових ставок лише з двома, матеріали щодо семи осіб подані на розгляд кредитних комітетів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.