Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Літня школа УКУ

credo-ua.org

Середа, 15 квітня 2015, 14:45

У Львові стартує літня школа «Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького»

Літня школа УКУ

Інститут релігії та суспільства оголошує набір на навчання у V ювілейній школі «Соціальна думка Митрополита Андрея Шептицького».

Про це повідомляє прес-служба Інституту релігії та суспільства.

Заняття проходитимуть з 22 по 28 червня у приміщенні філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35a). Учасники проживатимуть у Львівській духовній семінарії Святого Духа (вул. Хуторівка 35).

За словами організаторів, мета програми – ознайомити учасників з духовним спадком і діяльністю Митрополита Андрея та розвинути вміння жити згідно з християнськими цінностями у суспільстві.

Під час навчання щоранку відбуватимуться тематичні заняття й дискусії з лекторами, дискусії та обговорення у малих групах. Також будуть підняті питання історичного контексту та богословського виміру суспільного вчення; суспільно-політичної етики Митрополита Андрея й актуальності його вчення; проявів суспільної думки Митрополита, зокрема розгортання мережі порятунку євреїв у час Другої світової війни.

До участі у навчанні запрошуються студенти гуманітарних студій, громадські та політичні активісти, а також усі, хто бажає поглибити знання християнського суспільного вчення від 18 до 40 років.

Проект також передбачає духовну та культурну програму (щоденні молитви у каплиці реколекційного центру, молитву у крипті собору святого Юра, похід до Національного музею імені Андрея Шептицького у Львові, поїздку до Прилбич, Крехівського монастиря, перегляд фільму про Митрополита Андрея, відвідини Всеукраїнського єврейського благодійного фонду «Хесед-Ар’є», екскурсії по Львову та УКУ тощо)

Піля завершення курсу учасники отримають сертифікат, а організатори покривають фінансові витрати на проживання та харчування, а також на виготовлення матеріалів семінару. 

Обов’язковою умовою зарахування на навчання є мотиваційний лист та анкета. Реєстраційний внесок учасника 250 грн. сплачується у день приїзду.

Остання дата прийому документів – 10 травня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.