Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

www.dpsu.gov.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 14:29

Близько 10 мігрантів намагалися потрапити до країн Європи через український кордон

Минулими вихідними близько 10 нелегалів, в різних напрямках кордону, намагалися перетнути Державної прикордонної служби України для переходу в країни Європи. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Із настанням літнього періоду, мігранти для покращення умов життя прямували на сезонні роботи в країни Європи.

Так, поїздом «Львів – Вроцлав» в Польщу спробували потрапити 2 громадянина Палестини, не маючи для цього жодних документів. Їх виявили під час контролю прикордонники Мостиського загону.

А в аеропорту «Бориспіль» співробітники ОКПП «Київ» затримали громадянина Камеруну, який відлітав в Угорщину. Африканець прихопив з собою фальшиві документи громадянина Франції.

Ще 4 незаконних мігрантів – жителі Дагестану та Грузії – спробували взагалі уникнути прикордонного контролю. Їх зупинили прикордонники Луцького та Чопського загонів під час спроби незаконно перетнути кордон України поза пунктом пропуску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.