Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продукти харчування

loda.gov.ua

П'ятниця, 17 квітня 2015, 09:15

На Львівщині стали менше купляти м’яса

продукти харчування

На 7,85% знизився товарообіг роздрібної торгівлі у області через зменшення продажу м’ясної продукції.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У січні-лютому товарообіг роздрібної торгівлі на Львівщині, порівняно з зимовими місяцями минулого року, становив близько 7,5 млн.грн.

У структурі обігу роздрібної торгівлі половину обсягів (49,3%) становив обіг торгової мережі підприємств, 21,3% – обіг фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками. Частка продажу товарів на ринках становила 29,4%.

Зниження обсягу товарообігу відбулося через зменшення реалізації таких продовольчих товарів: м’яса та птиці, готових м’ясних продуктів і консервів, кондитерських виробів (включно з морозивом), свіжих плодів, ягід, пива та безалкогольних напоїв, тютюнових виробів.

Серед непродовольчих товарів в області менше реалізовано товарів парфумерно-косметичних, аудіо- та відеообладнання, автомобілів та автотоварів, а також бензину моторного та дизельного пального.

Загалом в Україні товарообіг зменшився на 21,2%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.