Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Понеділок, 25 червня 2012, 14:55

Львівська міськрада знижує рейтинги області в доступі до публічної інформації

Львівська міська рада працює гірше в доступі до публічної інформації, ніж Львівська облрада чи Львівська ОДА, відтак понижує загальнообласні рейтинги, - повідомила сьогодні, 25 червня, під час прес-конференції керівник Центру громадської адвокатури Іванна Фединчук.

«Львівська облрада серед органів місцевого самоврядування на Львівщині одна з найкращих виконує ЗУ «Про доступ до публічної інформації». На жаль, Львівська міська рада тягне рейтинг області вниз. До прикладу, коли з 4 балів облрада чи державна адміністрація Львівщини набирає 4, то Львівська міська рада набирає лише 2 бали, тим самим знижуючи рейтинг області загалом», - пояснила Іванна Фединчук.

Зазначимо, в загальноукраїнському рейтингу рівня доступу до публічної інформації Львівська область посідає 5 – 7 місця.

Дослідження проводяться щомісяця. На рейтинг органу впливають, зокрема, терміни оприлюднення рішень на офіційних сайтах та відповіді на інформаційні запити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.