Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://galinfo.com.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 16:36

Львівська облрада планує завадити використанню владою адмінресурсу на виборах

Керівництво Львівської облради стурбоване намірами чинної влади використати адмінресурс задля партійних цілей. Саме з такою метою уряд виділив Львівщині 24 млн. грн. для створення 750 робочих місць «фахівців із соціальної роботи», зазначив сьогодні, 25 червня, на передсесійній прес-конференції перший заступник голови Львівської облради Петро Колодій.

«Наші припущення щодо можливого використання адмінресурсу провладною політичною партією під час майбутніх парламентських виборів за допомогою таких «соціальних працівників» підтверджуються і дорученнями керівників головних управлінь праці та соціального захисту облдержадміністрацій, одне з яких було оприлюднено журналістами інтернет-видання «Українська правда», - зауважив Петро Колодій. – За цим дорученням, керівники місцевих управлінь праці та соціального захисту населення, на вимогу керівників обласних штабів Партії регіонів, зобов’язані надати інформацію щодо бази даних прихильників Партії регіонів з працівників підвідомчих установ соціальної сфери».

Питання про використання коштів цієї дотації буде розглядатись завтра, 26 червня, на черговій сесії Львівської облради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.