Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

лист

Середа, 22 квітня 2015, 15:27

Львів’яни просять призначити керівників управління юстиції та ДФС Львівщини

лист

Громадськість Львівщини звернулася до Павла Петренка та Арсенія Яценюка з вимогою призначити керівників управління юстиції та ДФС Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба ГО «Народна Самооборона».

Лист міністру юстиції України Павлу Петренкові та прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку з проханням призначити керівників на ключові посади регіону написали представники громадських організацій Львівщини: «Варта 700», «Народна Самооборона», «Дорожній контроль Львів», «Економічний бойкотний рух», «Варта 1» «Самооборона Львівського Євромайдану» та «Громадський сектор Майдану Львова» .

«Конкурс на заміщення даних посад уже відбувся, та, навіть, визначено переможців, втім, досі офіційно їх не представили, а – це може свідчити про певні кулуарні домовленості та непрозорі кадрові рішення. Конкурс підбору кандидатів на посаду очільника ДФС у області завершився ще 4 березня цього року. Втім, незважаючи на неодноразові звернення до посадовців жоден з переможців досі не призначений на посаду голови фіскальної служби у Львівській області», - наголошують активісти.   
Наразі майже рік ДФС Львівщини немає очільника. Попри те, що понад вісім місяців тому було розпочато процедуру з визначення кандидата на цю посаду.

Представники громадських організацій також звернулися з вимогою призначити начальника обласного управління юстиції.  Позаяк, уже відбувся конкурсу і визначено переможця. Відомо, що ним є.  Втім, з незрозумілих причин і його досі офіційно не представили, попри те, що жодних офіційних перепон для цього не має. Дивує і те, що після неофіційного оголошення результатів даної процедури розпочалася дивна активність ряду громадських організацій, які взялися висловлювати застереження до переможця конкурсу, однак, проведенням процедури вони взагалі не цікавилися, а, відтак, не мали жодних претензій до представлених конкурсантів.

Також представники  громадських організацій Львова просять міністра юстиції України Павла Петренкова офіційно представити нового керівника управління юстиції Львівщини. За результатами конкурсу ним став Богдан Гавдьо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.