Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

майданчик на Сахарова-Богуна

ЛМР

Вівторок, 28 квітня 2015, 17:50

У Львові відновили дитячий майданчик

майданчик на Сахарова-Богуна

На реконструкцію дитячого майданчика на вул. Сахарова-Богуна у Львові витратили 70 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Дитячий майданчик на перехресті вулиць Сахарова-Богуна відновлено у рамках кампанії «З нами місто розквітає».

Вдновлюючі роботи проводилися з ініціативи «Самопомочі» та за участі Франківської райадміністрації, колективу ресторанів McDonald’s та комунальних підприємств «Львівсвітло», «Львівелектротранс», «Зелений Львів».

«Наша мета – об’єднувати міську владу, бізнес, громадські організації та мешканців міста задля досягнення спільної цілі – зробити Львів комфортнішим», – зазначив радник міського голови Андрій Шевців.

За словами голови Франківської райадміністрації Руслана Кандибора, цьогоріч заплановано відновити ще 6 майданчиків.

«Ми дбаємо про свої дитячі майданчики. Немає таких, які були б у занедбаному стані. Якщо ж вони й з’являються, нас одразу інформують мешканці, і ми, силами ЛКП, намагаємось вирішити проблему. Цим займається управління молоді, сім’ї та спорту міськради. Для нашої райадміністрації також передбачено 50 тис. грн на ремонт майданчиків. Тож, використовуючи частину цих коштів, ми облаштували цей ігровий майданчик, який був тут із 70-х років», – розповів Руслан Кандибор.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.