Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

bigmir.net

Вівторок, 26 червня 2012, 10:22

На сьогодні обласні програми профінансовано лише на 9,8%

Станом на кінець червня з обласного бюджету фінансувалися лише 19 програм, або 51% від їх загальної чисельності, на які було виділено 11071,0 тис. грн. Середній рівень їх фінансування становить лише 9,8%. Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

 

Лише дві програми - Програма з питань безпеки та правопорядку на період підготовки та проведення в Україні Євро-2012 року з футболу та Програма підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби області профінансовані на 100%.

Усього на виконання тридцяти семи програм, затверджених у 2012 році, передбачалось виділити з обласного бюджету 113249,9 тис. грн.

За 5 місяців поточного року дохідна частина обласного бюджету недовиконана на 9 млн. грн., і за прогнозами до кінця року недовиконання може сягнути 30 млн. грн., - поінформував начальника головного фінансового управління Львівської ОДА О. Демків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.