Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус №13

alltransua.com

Четвер, 30 квітня 2015, 15:15

10 травня у Львові перекриють пр. Чорновола та вул. Липинського

тролейбус №13

У Львові відбудеться чемпіонат України з дуатлону – центральну частину міста та найближчі вулиці перекриють.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

10 травня з 8.30 до 13.30 год. повністю закриті для проїзду автомобілів та громадського транспорту будуть центр міста, пр. Чорновола і вул. Липинського.

«Частина змагань буде проходити по проспекту Свободи, а оскільки це буде неділя, дана ділянка перекрита і цей захід не сильно вплине на рух громадського транспорту у центрі міста, за виключенням вул. Руської та Беринди, де курсують трамваї. Будемо пропускати їх ситуативно, під час вікон у змаганнях», - повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міськради Віктор Щир.

З 8.30 до 13.30 год. буде перекрито рух транспорту по вул. Липинського – від Промислової до кільця пр. Чорновола – Липинського та по пр. Чорновола – від Городоцької до кільця пр. Чорновола – Липинського.

На час перекриття вулиць тролейбус №13 не курсуватиме. А маршрути № 7, 8, 9, 12, 17, 20, 22, 25, 28, 31, 34, 37, 41, 50, 51, 1А, 26, 35, 39, 46, 53 їздитимуть за іншою схемою.

У неділю рух транспорту через центр міста буде заборонений, тому транспорт рухатиметься по вул. Підвальній – Івана Гонти – пл. Торговій на Городоцьку до Клепарівської, де є виїзд на вул. Варшавську, далі – далі на Грінченка через вул. Мазепи, після чого водії виїдуть на вул. Б. Хмельницького, де і продовжать рух за своїми маршрутами.

Рух у зворотному напрямку: Грінченка – Мазепи – Варшавська – Джерельна – Городоцька. Через перехрестя Городоцька - проспект Свободи - проспект Чорновола транспорт будуть пропускати ситуативно.

«Це наша перша спроба провести змагання у центрі Львова, хоча ми вже не вперше проводимо змагання на Львівщині. Цього року залучено близько 250-260 учасників. Траса змагань пройде центральною частиною міста, також буде задіяна траса по пр. Чорновола і до Липинського», - зазначив головний тренер збірної України з тріатлону, генеральний секретар федерації України з тріатлону Едуард Панарін.

Чемпіонат України з дуатлону, який включає у себе біг та вело змагання.

Змагання з бігу у центральній частині міста за маршрутом: просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Памви Беринди – пл. Ринок – вул. Друкарська – вул. Л. Українки, 45 – вул. Л. Українки (у зворотному напрямку) - просп. Свободи.

Змагання велосипедистів пройдуть по проспекту Чорновола на вулицю Липинського (до перехрестя з вул. Промисловою) – вулиця Липинського (у зворотному напрямку) – проспект Чорновола.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.