Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

http://uk.wikipedia.org

Вівторок, 26 червня 2012, 11:32

Уряд виділив 1,5 млн. грн. на ремонт фасаду львівського театру

Завдяки підтримці Партії регіонів Львівський Національний академічний український драматичний театр ім. Марії Заньковецької отримав від уряду 1,5 млн. грн. на ремонт фасаду. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Партії регіонів.

З цих коштів 1 млн. грн. передбачено на реставраційні роботи, 500 тис. грн. - на розробку проектно-кошторисної документації.

Театр вже давно просив про допомогу у проведенні ремонтних робіт і неодноразово звертався до всіх можливих інстанцій. Підтримати наміри театру зголосилася Львівська обласна організація Партії регіонів, яка по партійній лінії звернулася до Голови Партії регіонів, Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням допомогти старовинній будівлі театру. І, як бачимо, результат виявився позитивним – вже сьогодні на реставрацію фасаду театру отримано перший транш у розмірі 360 тис. грн.

Загалом, за словами директора театру імені Заньковецької Андрія Мацяка, з держбюджету на реставраційні роботи фасаду цього року повинно надійти 1,5 млн. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.